طرح توجیهی کشت و تولید زعفران

سپتامبر 21, 2015

زعفران گرانترین محصول کشاورزی است که بیش از ۷۵ درصد زعفران جهان در ایران تولید می شود. زعفران دارای ارزش صنعتی و دارویی و غذایی و صادراتی بالایی است و زمینه اشتغال زیادی را ایجاد می کند چون همه عملیات قبل از کاشت از قبیل شخم زنی، کودپاشی. پخش کود حیوانی در مزرعه و عملیات کاشت و داشت و برداشت و همچنین عملیات جداسازی کلاله ها توسط نیروی انسانی انجام می گیرد. تنها برای کاشت پیازهای زعفران در یک هکتار به ۷۰ نفر روز کارگر لازم است که این مقدار کارگر علاوه بر میزان کارگرانی است که عملیات شخم زنی و کودپاشی و وجین کاری دوران داشت و برداشت گلها و جداسازی کلاله ها نیاز است.

تعداد صفحات: ۱۵
فرمت فایل: word

 

توجه: لینک دانلود بعد از پرداخت بصورت فوری ارائه میشود.

type type type type type type type type type

دیدگاهی وجود ندارد

دیدگاه ها بسته شدند