مستندسازی تجربیات شغلی در پست سازمانی کارشناس تغذیه و برنامه ریزی و نظارت برای اخذ رتبه عالی

سپتامبر 19, 2015

در برنامه توسعه کشورها، آموزش و پرورش به عنوان زیرساخت توسعه پایدار از جایگاه ویژه ای برخوردار است. به گونه ای که بدون توجه به توسعه آموزش و پرورش در کشور زمینه های توسعه پایدار محقق نخواهد شد.
دستیابی به این توسعه متأثر از متغیرهای گوناگونی است که از مهم ترین آن نیروی انسانی کارآمد و مقوله انگیزشی این منابع عظیم می باشد که پرداختن به این مهم با هدف استفاده مطلوب از حداکثر ظرفیت ها و توانمندی ها جهت نیل به اهداف سازمانی است.
تحقیقاً موثرترین ابزار موثر برای افزایش میزان بهره وری کارکنان، تأمین رفاه اجتماعی به عنوان یکی از شاخص های مهم توسعه است. لذا با این باور علمی و منطقی اداره کل امور رفاهی و تعاون با توجه به ماهیت عملکردی و محدودیت های قانونی و ساختاری با پیشینه ی بیش از نیم قرن به فراخور نیازهای جامعه ی فرهنگی تلاش نموده تا در یک روند معقول و منطقی و اصولی بستر مناسبی برای ارایه خدمات رفاهی مطلوب به فرهنگیان فراهم نماید.

فهرست مطالب

بیوگرافی
۱- مقدمه
۲- ارزیابی عمومی
تاریخچه رفاهی آموزش و پرورش
شرح وظایف اداره تعاون و امور رفاهی
صندوق وام های ضروری
اتحادیه تعاونی های مصرف فرهنگیان
اهداف اتحادیه شرکتهای تعاونی مصرف فرهنگیان
نقاط قوت تعاونی های مصرف فرهنگیان
ارکان اتحادیه
مقررات مالی
وظایف و اختیارات مجمع عمومی عادی
کارت بیمه طلایی فرهنگیان
صندوق ذخیره فرهنگیان
شرکت لیزینگ
خانه های سازمانی
مسائل، چالش ها، مشکلات (فرصت ها، محدودیت ها، تهدیدها)
مراکز رفاهی فرهنگیان
۳- روش های انجام کار
۴- عناوین تجارب
۵- تبیین تجارب
تبیین تجربه اول: شکل گیری شرکت تعاونی مصرف فرهنگیان
تبیین تجربه دوم: تأسیس فروشگاه مصرف فرهنگیان
تبیین تجربه سوم: تمهید مقدمات برای اسکان فرهنگیان
۶- عوامل موفقیت یا عدم موفقیت
۷- اقدامات خاص
۸- بیان نکات کلیدی و ویژه
۹- ارائه برنامه
۱۰- منابع

تعداد صفحات: ۹۵
فرمت فایل: word

 

توجه: لینک دانلود بعد از پرداخت بصورت فوری ارائه میشود.

type type type type type type type type type

دیدگاهی وجود ندارد

دیدگاه ها بسته شدند